Zalmspiesen

Geplaatst op zondag 29 juli 2012 @ 16:12 , 262 keer bekeken

Recept.jpg

Ingrediënten:
400 g zalmfilet
12 rauwe ongepelde gamba’s
2 rode paprika’s
1 kleine ui
1/2 komkommer
2 eetlepels citroensap
slaolie
2 eetlepels fijngeknipte basilicum
zout en peper

Bereidingswijze:
Leg de houten spiesen eerst een uurtje van tevoren in ruim koud water
Halveer de paprika’s, Pel de ui. Hak de paprika, de ui en de komkommer zeer fijn. Meng de fijngehakte paprika en komkommer met het citroensap, 2 eetlepels slaolie en het basilicum. Voeg zout en peper naar smaak toe.  Snijd de zalmfilet in 16 blokjes. Rijg de stukjes zalm en de garnalen om en om aan 4 lange spiezen.
Boven de hete barbecue in ca. 6 minuten gaar grillen


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: