Kip met perzik sate

Geplaatst op zondag 29 juli 2012 @ 16:12 , 298 keer bekeken

Recept.jpg

Ingrediënten:
450 gr. kipfilet in 16 blokjes snijden
snufje cayenne peper
60-70 ml. BBQ saus of Teriyaki saus (of kan 1/2 en 1/2)
2 perziken (elke in 8 schijfjes snijden)
8 reepjes ontbijtspek (bacon), half doorgesneden

Bereidingswijze:
Bamboe Stokjes (eerst 30 minuten in water weken)
Spek om kip wikkelen, Doe de kip en het fruit om de beurten op de stokjes en bestrijk met de saus. Houd minstens 2 eetlepels saus voor later. Grill nu voor 12-14 minuten en bestijk de sate de laatste 2 minuten met de saus.

Serveertips
Probeer dit ook even met ananas


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: